Доставка

Условия за доставка чрез сайта allegrabrand.com

1. Доставка на поръчки:
1.1. Allegra осигурява доставка на поръчките до адрес на клиента или до офис на избрана куриерска фирма в рамките на България.
1.2. Времето за доставка може да варира в зависимост от наличността на продуктите и местоположението на доставката. Очакваният срок за доставка е обявен на страницата с информация за продукта и при оформяне на поръчката.

2. Разходи за доставка:
2.1. Разходите за доставка се изчисляват в зависимост от местоположението на клиента и теглото на поръчаните продукти.
2.2. Клиентът ще бъде информиран за точната сума на разходите за доставка преди финализиране на поръчката.

3. Поръчки и доставка наличност:
3.1. Всички продукти на Allegra, предлагани за продажба, са със срок на доставка, обявен на уебсайта.
3.2. В случай, че даден продукт не е наличен в момента на поръчката, клиентът ще бъде уведомен за този факт и ще му бъде предложена алтернативна опция.

4. Проверка при доставка:
4.1. Клиентът трябва да провери стоките в момента на доставката.
4.2. В случай на забележки или повреди на продуктите, клиентът трябва да уведоми куриера и да направи съответните забележки в протокола за доставка.

5. Несъответствия и върнати продукти:
5.1. Ако получените продукти не отговарят на поръчката, клиентът трябва да информира Allegra възможно най-скоро.
5.2. В случай на необходимост от връщане на продуктите, клиентът трябва да следва указанията за връщане и замяна, както са обявени в секцията “Общи условия” на уебсайта.

6. Адрес за доставка:
6.1. Клиентът е отговорен за предоставянето на точен и достъпен адрес за доставка.
6.2. В случай на невъзможност за доставка поради непълни или неточни адресни данни, клиентът ще бъде уведомен и поискан да предостави коректна информация.

7. Забавяне на доставката:
7.1. Allegra не носи отговорност за възможни забавяния на доставките, причинени от куриерската фирма или силови обстоятелства.

8. Промени в правилата за доставка:
8.1. Allegra запазва правото да променя правилата за доставка по всяко време. Всяка актуализация ще бъде публикувана на уебсайта.

Това са правилата за доставка за онлайн магазина Allegra в България. Клиентите трябва да се запознаят с тях подробно преди да направят покупка от уебсайта. Освен тях, може да има и други специфични условия и правила за доставка, които се отнасят за конкретни продукти или услуги.